Pastoraal team

Günther Sturms

Drs. Günther Sturms

Günther werkt sinds 1 december 2009 als pastoraal werker bij Motiv in Delft. Hier verzorgt hij samen met collega’s een groot aantal activiteiten en gesprekken voor studenten. Hij coacht TU-studenten, zodat zij hun eigen spirituele bronnen kunnen ontdekken. Wat inspireert ons? Welke bijdrage wil ik als ingenieur leveren aan de maatschappij? Wie wil ik zijn voor anderen? Wat betekent God voor mij? Naast het groepswerk is Günther beschikbaar voor persoonlijke gesprekken.

Günther (1979) studeerde theologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Voor zijn komst naar Delft werkte hij o.a. bij Stichting Oikos in Utrecht en bij het Dekenaat Arnhem.

E. g.sturms@motiv.tudelft.nl
T. 06-53537101

Walther Burgering

Diaken drs. Walther Burgering

Walther werkt sinds 15 februari 2015 als diaken in Leiden met een half-time aanstelling. De overige tijd is hij in dienst van parochies in het Westland. In zijn vrije tijd schrijft hij columns en boeken over diaconie en pastoraat.

Walther (1959) heeft zijn pastoraaltheologische opleiding in Heerlen/Nijmegen gevolgd en is afgestudeerd in diaconie. Na zijn eerste pastorale baan in het jongerenpastoraat in Den Haag, in het toenmalige dekenaat Vliethaghe, maakte hij de overstap naar het justitiepastoraat. Als pastoraal werker heeft hij vijftien jaar in verschillende penitentiaire inrichtingen van justitie gewerkt. In 2009 werd hij tot diaken gewijd en ging in de H. Nicolaasparochie aan de slag tot begin 2018.

E. waltherburgering2013@gmail.com
T. 06-29562865

Mgr. J. van den Hende

In Rotterdam komen (voornamelijk buitenlandse) studenten iedere zondagavond samen voor de (Engelstalige) eucharistie in de kerk HH. Laurentius en Ignatius, Eendrachtsweg 46 (18.00 uur - biecht vanaf 17.15 uur).

I. www.eendrachtskapel.nl

Richard Steenvoorde

Rev. Dr. Richard Steenvoorde o.p.

Fr. Richard (1973) is a member of the Order of Preachers (also known as the Dominicans or Blackfriars). Before joining the Dominicans, he worked as a legal advisor in politics and, later, as legal advisor to the Dutch bishops’ conference. His first doctorate was in international law. He has written extensively on Catholic Social Teaching. His priestly ordination took place on November 17th, 2018, in Rotterdam.

Fr. Richard obtained his STB through Blackfriars, Oxford (validated by PUST), and gained a MPhil in Modern Theology at Oxford University. He is currently pursuing a second doctorate, in systematic theology, at the Catholic University of Leuven (Belgium). He lives in Rotterdam, in the convent of St. Peter of Verona, next to St Dominic’s Church (Het Steiger).

In cooperation with mgr Van den Hende, father Richard celebrates holy mass on Sundays (twice a month).

Avin Kunnekkadan

Rev. Dr. Fr. Avin Kunnekkadan s.v.d.

Born in India Fr. Avin Kunnekkadan s.v.d. is a member of an international religious congregation of the Society of the Divine Word popularly known as s.v.d. Worked as a lecturer in Indian philosophy and religions and was actively involved in interreligious dialogue. He moved to The Netherlands in 2005 and works as international student chaplain in Den Haag, Delft and Rotterdam since 2007.

E. ispavin@gmail.com
T. 06-12555768